Més de 200.000 visites al buscador de senders

Amb la nova pàgina de Senders FEMECV acabada d'estrenar i el seu actualitzat buscador, fem la vista arrere per a analitzar les dades quant a quantitat i tipologia de les cerques de senders en anys anteriors.

En 2021 s'han aconseguit 200.755 visites en el buscador de senders homologats de la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa un 20,71% del total de visites a la web de la FEMECV. Amb aquestes dades es manté l'alt nivell de visites aconseguit en 2020 i que va suposar un salt quantitatiu respecte a anys anteriors, tal vegada motivat per la pandèmia de la Covid-19 i el boom dels esports a l'aire lliure, especialment del senderisme.

Per tipologia de senders, les visites a senders de Xicotet Recorregut (PR®-CV) suposen un 77,6% del total, els Senders Locals (SL®-CV) un 17,5% i els senders de Gran Recorregut (GR®) un 4,9%.

I el Top 10 dels nostres senders més visitats correspon a:

 

1         PR-CV 340 SENDER AL CIM D'OLTA

2         PR-CV 2 CABEÇÓ D'OR

3         PR-CV 355 PORT DE XÀBIA - MONTGÓ

4         GR 236 RUTA DELS MONESTIRS-EL PAS DEL POBRE

5         PR-CV 289 VOLTA AL PUIG CAMPANA

6         PR-CV 354 GRANADELLA

7         SL-CV 51 TORRE VIGÍA CAP D´OR

8         GR 36 SERRA D'ESPADÀ

9         PR-CV 282 CAMÍ DE LA SENDERA

10       SL-CV-50 BARRANC DE LA VIUDA-CALA LLEBEIG-CALA MORAIG

 

Recorda que pots consultar aquests i altres senders en el nou buscador de Senders Homologats de la Comunitat Valenciana i, a més t'animem que en cada fitxa valores la ruta (d'1 a 5 estreles) i veges els senders més ben valorades en la pàgina principal de la web.

Aquestes dades, junt els que anem obtenint periòdicament, serviran perquè el Comité de Senders tinga informació per a continuar treballant i millorar la qualitat dels nostres senders i utilitzar-los en nous projectes.