Renovació de la senyalització del PR-CV 173, PR-CV 183 i PR-CV 235

Els ajuntaments de Bicorp i Xeraco fan les tasques de manteniment necessàries per a esmenar els punts indicats en els controls de qualitat.

Després que el Comité de Senders de la FEMECV remetera els informes amb les deficiències trobades en els controls de qualitat realitzats en 2021, els ajuntaments de Xeraco, promotor del PR-CV 183 “Xeraco - Pla Esmoladors” i l'ajuntament de Bicorp, promotor del PR-CV 173 “Ruta del Barranco Moreno” i del PR-CV 235 “Ruta del Benedriz” han finalitzat els treballs de manteniment i senyalització dels seus respectius senders.

Els treballs han consistit principalment en la millora de la senyalització horitzontal (marques de pintura), de la reposició i instal·lació de panells informatius i pals direccionals, amb la informació adequada segons la normativa d'homologació, així com balises de seguiment. També s'han esbrossat i netejat alguns trams de senda que estaven tancats per la vegetació.

Amb aquestes actuacions i la renovació del compromís de manteniment per als pròxims quatre anys, els tres senders recuperen la seua vigència i l'estatus d'homologació positiva.

Gràcies a exemples com aquests i l'esforç dels seus promotors, la FEMECV continua treballant per millorar dia a dia la qualitat dels senders homologades de la Comunitat Valenciana.

Sols queda que vages a caminar-los i gaudir del seua patrimoni natural i cultural.