Actualitzades les fitxes del GR 7 i del GR 10

Després d'una àrdua tasca per part dels tècnics de senders de la FEMECV s'han actualitzat les dades de les etapes del GR 7 i del GR 10 amb 700 km de recorregut en la nostra Comunitat.

Una vegada finalitzats els treballs de resenyalització per part del Servici d'Ordenació i Gestió Forestal de la Direcció General del Medi natural i Animal dependent de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori de la Generalitat Valenciana i l'empresa pública TRAGSA, el Comité de Senders ha realitzat els controls de qualitat i actualitzat les dades dels senders al buscador de senders homologats de la Comunitat Valenciana.

El GR 7 “Comunitat Valenciana”, amb 587 km, 28 etapes i una variant, recorre la Comunitat Valenciana de nord (Fredes) a sud (el Pinós) per l'interior. Per la seua part, el GR 10 “València – Portugal” amb 111 km està dividit en 7 etapes d'est (Puçol) a oest (Andilla) del nostre territori. A més, posseeix una variant i una derivació.

Es recomana, abans de realitzar les travessies, consultar les fitxes ja que algunes etapes han patit modificacions en el seu recorregut, així com sol·licitar l'autorització administrativa per a realitzar acampades itinerants o per a la pràctica del bivac en terreny forestal.