Enllaços d'interés

FEDERACIONS

FEMECV

Web de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, organització que promou i organitza activitats esportives a la muntanya, fomentant la cura de l'entorn natural i ofereix servicis i beneficis als seus federats.

FEDME

Web de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, entitat privada sense ànim de lucre que ha sigut declarada d'utilitat pública per la seua labor en la promoció dels esports de muntanya i l'escalada.

 

SENDERS

Buscador de senders de la Comunitat Valenciana

On trobaràs fitxes detallades, tracks, mapes, etc. de tots els senders homologats de la Comunitat Valenciana.

Registre Públic de senders GVA

Web de la Generalitat Valenciana amb la informació sobre senders i instal·lacions recreatives de la Comunitat Valenciana.

MiSenda-FEDME

En aquest buscador es recopilan els senders GR®, PR® i SL® homologats per les federacions autonòmiques.

 

VISORS

Visor de l'ICV

El visor de cartografia de l'Institut Cartogràfic Valencià permet visualitzar i explotar les diferents capes d'informació geogràfica de la Comunitat Valenciana.

Iberpix

Visor cartogràfic publicat pel Centre Nacional d'Informació Geogràfica (CNIG) i l'Institut Geogràfico Nacional d'Espanya (IGN).

 

MAPES

Centre de Descàrregues del CNIG

Mapas per a descarregar en aplicacions mòvils i ferramentes SIG.

El Tossal cartografies

Editorial d'elaboració i producció de cartografies excursionistes, etnogràfiques i patrimonials que fins 2006 ve produint mapes en la Comunitat Valenciana.

Editoral Alpina

Editorial pionera en l'elaboració de cartografia i publicacions de caràcter excursionista i de muntanya.

 

METEOROLOGIA

AVAMET

En la web de l'Associació Valenciana de Meteorologia podràs trobar informació del temps i prediccions dels municipis de la Comunitat Valenciana.

ORATGENET

Web de Jordi Payà amb vídeos diaris de la predicció meteorològica i molt més.

AEMET

Web de l'Agència Estatal de Meteorologia amb informació meteorològica i climatològica, predicció, avisos, observació, etc. d'àmbit estatal.

 

SEGURETAT

112 Comunitat Valenciana

El servici 1·1·2 de la Comunitat Valenciana és un servici públic instituït per la Generalitat que atén les telefonades d'urgència dirigides al número de telèfon 112, realitzades per qualsevol persona des de la Comunitat Valenciana, com per exemple aquelles que requerisquen atenció sanitària, extinció d'incendis o salvament, seguretat ciutadana, o protecció civil.

Montaña Segura

La campanya Muntanya Segura és una campanya de prevenció d'accidents en el medi natural fruit d'un conveni de col·laboració entre Govern d'Aragó, Aramón i la Federació Aragonesa de Muntanyisme.

Iniciativa Canal 7-7

La Iniciativa #Canal77PMR pretén augmentar la seguretat de totes aquelles persones que realitzen activitats a la muntanya portant una xicoteta emissora/walkie sense llicència que poden adquirir en qualsevol gran superfície o per Internet.

 

APLICACIONS APP

FEMECV

Aplicació de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana.

Paso a paso

Aplicació oficial de la FEDME on trobaràs informació relativa a tutorials de senderismo i dels senders homologats. Tambén disposa d'apartat de llicències, on podràs accedir a consultar la teua llicència i gestionar-la.

IGN. Mapes d'Espanya

Visualitzador gratuït ideal per senderisme que utilitza com cartografia de fons els serveis de l'Institut Geogràfic Nacional.

 

MULTIMÈDIA

Fem Camí. Canal de YouTube de la FEMECV

Col·lecció de vídeos de senders en municipis de la Comunitat Valenciana en risc de despoblació. Amb la col·laboració d'AVANT-GVA.

GR 7. À Punt televisió

Enllaç a la web d'À Punt en la que durant dos temporades els presentadors recorren el GR 7 amb entrevistes a personalitats de la muntanya i l'excursionisme.

GR 36. RTVE

Vídeo dedicat al GR 36 del programa 'Senderos de Gran Recorrido' de RTVE.