Col·labora en el manteniment de senders homologats GR®, PR® o SL® a través de les noves ajudes FEMECV.

El Programa d'Ajudes Re-senyalitza, que planteja la Vocalia de Senders i Refugis, pretén incentivar el voluntariat en aquestes tasques realitzades en la Comunitat Valenciana per part de clubs o entitats esportives.

Salvador Blanco, responsable de la vocalia indica que “aquesta nova iniciativa té la intenció de facilitar el treball de condicionament dels senders pròxims als nostres Clubs o aquells que necessiten millorar el seu estat: marques de pintura deficients, neteja, estat de la senyalització vertical, etc. Per a això, existeix una dotació econòmica de 2.000€ que anirà destinada a dues partides: una per al material (pintura i pinzells) i una altra per a les dietes de les persones voluntàries (exceptuant el quilometratge), podent adjudicar a cada entitat un total de 250€”. “Els senders a re-senyalitzar hauran de ser GR®, PR® o SL® que estiguen inscrits en el Registre de Senders Homologats de la Comunitat Valenciana”, continua Blanco.

Per a poder accedir a aquestes ajudes, s'haurà de presentar una sol·licitud (annex 1) acompanyada per un document amb informació sobre el club, la matrícula del sender i denominació, fotografies de la senyalització actual, pressupost… entre altres dades, perquè puga ser valorada.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 24 d'abril, i haurà d'enviar-se al correu electrònic consultes.senders@femecv.com, o de manera presencial en oficines de la FEMECV a Vila-real, València o Elx en l'horari d'obertura que tinguen establit (sol·licitant cita prèvia).

Animem a tots els Clubs FEMECV i entitats esportives a participar en aquesta primera convocatòria, per a contribuir d'aquesta manera al major gaudi del nostre entorn i de les activitats esportives que es realitzen en ell.

Bases Programa de Ayudas Re-Señaliza