Commemora el IV Dia de les Vies Pecuàries i els Camins Públics

La FEMECV s'adhereix a la celebració del Dia de les Vies Pecuàries i els Camins Públics 2024 com a reconeixement i preservació del nostre patrimoni viari tradicional.

La Plataforma Ibèrica pels Camins Públics (PICP), juntament amb la FEDME i Ecologistes en Acció convoquen per al diumenge 17 de març la celebració del Dia de les Vies Pecuàries i els Camins Públics en la seua IV edició per a l'any 2024.

Per això, la Vocalia de Senders i Refugis de la FEMECV convida a sumar-se durant tot el mes de març de 2024 als Clubs de la nostra Federació a reivindicar aquest dia en alguna de les activitats que tinguen previstes durant aquest mes, amb l'objectiu de posar el focus en aquestes artèries que connecten els pobles i articulen el país, per a garantir el lliure trànsit per aquests béns de domini públic, i per a promoure que les administracions competents es posen en marxa conforme a la legalitat vigent en les labors d'inventariat, partió, rehabilitació, manteniment i recuperació de traçats íntegres per al seu ús públic.

Per a poder participar, és necessari emplenar un formulari indicant dades del Club i el camí públic o via pecuària que es transitarà per a poder organitzar un calendari conjunt. La notificació a través del formulari haurà de realitzar-se abans del dia 1 de març de 2024.

Cada Club participant, podrà descarregar-se el cartell commemoratiu i adaptar-lo en l'espai blanc inferior amb els seus logos i informació de l'activitat (es recomana imprimir-ho en DIN A-3 com a mínim).

Els Clubs que participen hauran de compartir les fotos i vídeos del moment en les seues xarxes socials, amb el hastag #caminsFEMECV, perquè puguem compartir-lo en les xarxes oficials de la Federació.

Així mateix, hauran d'enviar-les per a l'elaboració d'un record de l'activitat al correu: consultes.senders@femecv.com. En aquest correu es podrà contactar amb la vocalia.

Pots ampliar la informació en la web Dia de les Vies Pecuàries i els Camins Públics.