Crònica del dia del Senderista de Castelló

El C.E. Amics Volta al Terme d'Alfondeguilla, van organitzar el passat 28 d'abril una jornada de senderisme en el qual van participar al voltant de 80 esportistes que van visitar l'entorn de la Serra d'Espadà.

A les 8 del matí van començar a arribar els participants al lloc de la convocatòria entre els que estaven el President de la FEMECV, Carlos Ferris; el vocal de Senderes i Refugis, Salvador Blanco; la Vocal de Clubs i Esportistes de Castelló, Eva Espuelas; i la Coordinadora d'Activitats, Martesa Bello.

A mesura que anaven arribant les persones participants, es va servir el desdejuni que va consistir en xocolate amb coca. Posteriorment, es va passar llista i es va entregar una motxilla com a record. L'excursió va transcórrer amb normalitat, recorrent: l’Assut, l’Escoladora, els bassetes de Marín, l’Arquet, la Solana i la fonteta Marc, on es va realitzar la parada de l'esmorzar. Va prosseguir la ruta cap al coll de Manyanos, caseta Colau, font de la Penyeta, sender de Castro, barranc de la Font de la Guatla i per els bassetes de Marín, per a tornar pel mateix lloc de pujada, al poble. Un total de 10 km amb un desnivell de +500 m, dins del Parc Natural de la Serra d’Espadà.

El President i la Vocal de Clubs i Esportistes de Castelló de la FEMECV, i el President del club amfitrió van fer un xicotet discurs, es va realitzar el lliurament de trofeus.

Guanyadors de les medalles del Dia del Senderista a Castelló:

  • Medalla Masculina Menor: Ferran Lucas Ortiz.
  • Medalla Femenina Major: Blanca Gómez Escuder.
  • Medalla Masculina Major: Joan Pasqual Enrique Carbonell.
  • Medalla Femenina Menor: Miriam Navalón Valero.

Trofeus per als clubs amb més participants:

  • Senda Ferroca Club de Senderisme.
  • Club d'Atletisme Vilamarxant.
  • Associació Centre Excursionista de Borriana-99.
  • C.M. Amics Volta al Terme d'Alfondeguilla.

En acabar, el Club va preparar un assortiment i abundant refrigeri que els i les participants van gaudir després d'un dia extraordinari i amb molt bon ambient.