El senderisme a debat en les Jornades de Senderisme 2022

Des de la Vocalia de Senders i Refugis, es llança aquesta proposta de comunicació i treball en la qual participaran experts en l'àmbit estatal. Els dies 4 i 5 de novembre se celebrarà aquest espai fent un pas més en el debat sobre el senderisme, on experts d'Aragó, Galícia, Castella-la Manxa i la Comunitat Valenciana donaran a aquesta trobada una visió estatal que ampliarà la perspectiva d'actuació, treball i coordinació

Serà el Centre d'Excel·lència de Benissa (Alacant) on es realitzarà aquesta activitat, que compta amb la col·laboració del Club local Grup de Muntanya Margalló de Benissa i el Excm. Ajuntament de Benissa.

S'han programat diverses sessions al llarg del divendres i el dissabte, en les quals participaran les persones interessades segons el seu àmbit d'actuació: administracions públiques (ajuntaments, mancomunitats, consorcis i diputacions), empreses de projectes i senyalització turística, o tècnics/as de senderes.

Alguns dels temes que es tractaran seran: “Normativa i procediment d'homologació de senders en la CV”, “Avaluació de riscos en el projecte i en l'execució d'un sender”, “Identificació i tractament de riscos en senders”, “Experiències de senders promoguts per l'Administració Pública en altres comunitats autònomes” … Pots ampliar la informació de les diferents xarrades a través del programa de les jornades.

Les persones interessades podran realitzar la seua inscripció de manera gratuïta a través d'un formulari, en el qual han d'indicar l'àmbit del qual provenen per a organitzar l'esdeveniment. Estarà oberta fins al 2 de novembre.

Inscripcions i programa complet en la tenda de la FEMECV