La millor manera de conéixer la Comunitat Valenciana és caminant

El buscador de senders de la FEMECV es consolida com a referent en la informació de qualitat dels senders homologats de la Comunitat València amb més de 78.000 visites a la web durant el primer semestre de l'any.

Amb una gran varietat de paisatges i experiències, des de rutes de muntanya fins a recorreguts per la costa, dels senders homologats de la Comunitat Valenciana són una excel·lent opció per a senderis-tes de tots els nivells i el buscador de senders de la FEMECV és una eina molt útil, ja que disposa d'informació sobre els més de 750 senders homologats a la Comunitat Valenciana.

Les fitxes inclouen informació sobre les dades tècniques (longitud, desnivell, MESURA ) així com la ubicació de cada sender, el seu perfil, els punts directrius i la seua descripció També podràs des-carregar-te el track per al teu gps i el mapa en format pdf. A més del cercador de senders, la FEMECV també ofereix altres eines i recursos per als promotors i els senderistes, amb pàgines d'informació sobre el senderisme, l'homologació de senders o legislació i documents d'interés.

Us recordem que podeu consultar els senders més visitats en la web durant 2022 així com la resta de senders en el buscador de senders de la FEMECV, punt de referència per als senderistes de la Co-munitat Valenciana i de tots aquells que ens visiten. Recorda, si visites la Comunitat Valenciana la millor manera de conéixer-la és caminant.