Lliga Ibèrica Senderisme de la FEDME 2023

Un programa de senderisme, no competitiu, que es desenvolupa a partir de la Lliga de Senderisme FEDME iniciada en 2022, en la qual ara se sumen Andorra i Portugal.

Com en l'edició anterior, es tracta de proposar un programa d'activitats al col·lectiu senderista que promou l'esport, la naturalesa, la salut i la seguretat.

Aquest programa tindrà com a eina l'APP “Pas a pas FEDME” que, com indica la Federació Nacional “recollirà la informació bàsica de totes les activitats i redirigirà la web de l'organitzador per a conéixer tots els detalls i inscriure's”.

A més de les activitats del nostre calendari que se sumaran a la lliga, els Clubs també podran fer-ho a través de la nostra Federació i sempre que complisquen amb els requisits que es recullen el Reglament de la Lliga.

Com a senderistes, per a rebre el reconeixement de “finalistes de la Lliga Ibèrica de Senderisme”, s'hauran de completar sis activitats, una d'elles fora de la seua CCAA o del seu país.

Des de la FEMECV animem als Clubs i al col·lectiu federat a participar d'aquesta iniciativa. Per a qualsevol dubte o qüestió, es pot consultar aquest document de “Preguntes freqüents – Faqs” o escriure al correu senderismo@fedme.es o senderisme@femecv.com