Montanejos, a la comarca de l'Alt Millars, últim vídeo del cicle Fem Camí.

La ruta, última de la sèrie de vídeos de Fem Camí, ajornada a causa de l'incendi ocorregut al març, va haver de canviar de recorregut i de data. En el camí va participar també una cadira de muntanya, Joëlette.

Des d'aquest municipi de l'Alt Millars hem recorregut l'SL-CV104 per l'antic pont de pedra de San José fins al castell, una magnífica talaia sobre la vall de Montanejos i Montán. A més, vam poder conéixer la magnitud de l'incendi que va quedar prop de la població i que ha cremat nombroses pinedes de la comarca.

Després de la ruta al castell, en la qual va participar el president de la FEMECV Carlos Ferris acompanyat per Javier Gómez i Javier Nieto, del Club d'Esports de Muntanya i Escalada Montanejos, Octavio de Llagos, en representació de l'Ajuntament i Inma Rodríguez, baixem de nou al riu Millars per a unir-nos amb un grup de senderistes amb cadira de muntanya fins a la font dels Banys. El grup de la Joëlette estava encapçalat per Clara Climent, vocal de Muntanya Inclusiva i Solidaritat de la FEMECV i secundat pels voluntaris dels Millors Guerrers, que van conduir amb la cadira adaptada a Inma Boscá pels paratges de Montanejos.

Una bona oportunitat per a conéixer a Montanejos, així com sensibilitzar-nos sobre la necessitat de cuidar la muntanya i prendre mesures de prevenció d'incendis tot l'any.

Amb aquest sisé vídeo, posem fi a la sèrie de vídeos FEM CAMÍ, amb el qual hem recorregut la Comunitat Valenciana en sis rutes per municipis de muntanya i senders homologats. Agrair la col·laboració d'AVANT - Agenda Valenciana d'Antidespoblament i als ajuntaments i clubs de muntanya locals que han fet possible aquest projecte, així com a l'equip tècnic que ha participat de manera activa recorrent amb nosaltres els senders i mostrant tots els seus encants.

Pots veure el vídeo en el canal de Youtube de la FEMECV.