Nou lliurament del cicle Fem Camí seguint el sender homologat PR-CV 24

En aquesta ocasió Carlos Ferris, president de la FEMECV i Salvador Blanco, vocal de Senders i Refugis, van estar acompanyats per dos grans coneixedors de la Serrella: Francesc Gadea i Noemí Revert, veïns de Quatretondeta, una localitat de la comarca del Comtat de poc més de 130 habitants.

La ruta, amb 5,6 km i 765 m de desnivell acumulat (només anada), segueix el PR-CV 24 que passa per punts tan interessants com la carrasca monumental de la tia Sofía, la font de l'Espinal, la font Roja, el coll de Borrell, on aprofitem per a visitar la Penya d'Àfrica, la nevera del Pla de la Casa i el cim del mateix nom.

El vídeo està pujat en el nostre canal de Youtube perquè pugueu veure'l i compartir-lo.

Si necessites més informació sobre el PR-CV 24 o un altre sender, pots trobar-la en la nostra pàgina web de Senders:

FEM CAMÍ és un cicle de 6 rutes per al CV (2 per província) en municipis de muntanya per senders homologats GR, PR o SL. El cicle compta amb la col·laboració de AVANT - Agenda Valenciana d'Antidespoblament, dels ajuntaments i clubs de muntanya locals. Pròximament s'anunciarà el següent dels vídeos de senderisme i desenvolupament rural patrocinat per AVANT Agenda Valenciana Antidespoblament de la Generalitat Valenciana. Serà pels senders de Vilafranca, a la comarca de Els Ports.