NOVES RESOLUCIONS D’AJUDES AVANT

S’han publicat dos noves resolucions de concessió de les ajudes a senders homologats en municipis en risc de despoblament.

Les noves ajudes es sumen a la anterior resolució de 30 de maig de 2023, del president de la Generalitat, i dirigides a finançar el manteniment, conservació, millora i promoció dels senders homologats (GR®, PR® i SL®) existents, en municipis amb risc de despoblament i en altres entitats locals de les quals formen part municipis amb risc de despoblament, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència.

En total s'han adjudicat ajudes per un valor aproximat de 785.000€ per al manteniment d’uns 80 senders homologats i de 120.000€ per la promoció i difusió d’uns 30 senders. Amb açò, el total de subvencions ascendeix a poc més de 900.000€, que suposa el 50% de les ajudes del programa.

Pots consultar la primera resolució en en DOGV de 29 de novembre, la segona resolució publicada el 12 de desembre i la tercera publicada el 21 de desembre de 2023.