PRIMERA RESOLUCIÓ D’AJUDES AVANT

S’ha publicat la Resolució de 24 de novembre de 2023, de la Presidència de la Generalitat, de concessió de les ajudes a senders homologats en municipis en risc de despoblament.

Les ajudes varen ser convocades per la Resolució de 30 de maig de 2023, del president de la Generalitat, i dirigides a finançar el manteniment, conservació, millora i promoció dels senders homologats (GR®, PR® i SL®) existents, en municipis amb risc de despoblament i en altres entitats locals de les quals formen part municipis amb risc de despoblament, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència.

En total s'han adjudicat ajudes per un valor de 557.000€ en aquesta primera resolució per a la promoció de 24 senders i el manteniment d'uns 54 senders. Pots consultar la resolució completa en en DOGV de 29 de novembre.

El termini màxim per a l’execució de les actuacions objecte de les subvencions serà entre sis i dotze mesos des de la data de notificació de la present resolució.