Primera Reunió del Comité de Senders 2023

El passat dia 4 de febrer de 2023 es va dur a terme en les noves instal·lacions de la FEMECV a Elx, la primera reunió del Comité de Senders de la nova legislatura.

Una vegada iniciada aquesta etapa amb el lema “Som Federació, Som Muntanya” la Junta Directiva de la FEMECV ha aprovat la composició del nou Comité de Senders de la FEMECV format per sis membres: Lorena Cabrera (gestió de senders de la FEMECV), José Luis Ibáñez (Societat Excursionista de València-Guaita), Juan Manuel Raga (Club Senderismo Valencia), Miguel Ángel Soliveres (Club Muntanya Margalló de Benissa), Antonio Aguilella (Club de Muntanya Campo Base de Onda) i Salvador Blanco com vocal de Senders i Refugis.

En la reunió s'ha informat dels treballs que la Vocalia ha dut a terme durant 2022 i s'han establit les línies d'actuació tant a curt com a mitjà i llarg termini. Destaquen matèries com la col·laboració amb AVANT, l'Agenda Valenciana Antidespoblament de la Generalitat Valenciana i amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. També, la millora en la difusió de patrimoni viari a través de les senders homologats i el conveni de col·laboració amb la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Un altre punt important va ser el de la dinamització i formació del col·lectiu de tècnics i tècniques de senders de la FEMECV o la formació per a clubs i esportistes que al llarg d'aquesta legislatura s'aniran desenvolupant.