Segon vídeo de senderisme del cicle Fem Camí

Seguint el PR-CV 131.8 fins al conjunt monumental de savines de “Les Blanques” des de la localitat de la Pobla de Sant Miquel, a la comarca del Racó d'Ademús.

Carlos Ferris, President de la FEMECV, juntament amb el Vocal de senderes i refugis Salva Blanco van comptar amb la col·laboració de Dúnia Casino, tècnica del Parc Natural de la Pobla de Sant Miquel, i Antonio i Feli del Club Alpí El Racó per a realitzar aquesta magnífica sendera des de les oficines del Parc, per l'antic camí de la Sal que remunta el barranc del Javandal i arribar al corral de Marer, per a acostar-se a les Blanques on van poder gaudir d'aquests meravellosos arbres centenaris.

De tornada, van visitar el mirador del Mirar Bueno amb espectaculars vistes sobre la vall.

El sender PR-CV 131.8 té continuïtat fins a l'Alt de les Barraques, punt més elevat de la Comunitat Valenciana. Pots consultar la seua fitxa en el cercador de senderes homologades de la web de senders

https://senders.femecv.com/va/sendero/ver/pr-cv-131-8

I pots veure i compartir el vídeo en el nostre canal de YouTube: https://youtu.be/fibA8YegQ8c

Fem Camí és un cicle de 6 rutes per senderes homologades en municipis de muntanya de la CV. El cicle compta amb la col·laboració de Avant - Agenda Valenciana Antidespoblament i dels ajuntaments i clubs de muntanya locals.