Torna la Lliga Ibèrica de Senderisme (LIS) 2024

Es tracta d'una lliga promoguda i compartida entre la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada (FEDME) i la Federacao de Campismo e Montanhismo de Portugal (FCMP).

Amb la finalitat de donar difusió a rutes de senderisme i facilitar la realització d'activitats senderistes a persones i clubs a Andorra, Espanya i Portugal, l'any passat es va iniciar aquesta lliga no competitiva, a través de la qual “conéixer la diversitat de paisatges existents, al patrimoni historicoartístic que hi ha en el territori, al medi natural, a la geomorfologia i a l'enorme patrimoni etnogràfic i gastronòmic del món rural”, tal com es recull en la web de la FEDME.

Per a participar en la Lliga, has de comptar amb la llicència FEDME i amb l'App “Paso a paso” des d'on s'accedeix al calendari de les activitats, a un mapa del territori on se situen les activitats, a la seua informació i a la inscripció que establisca el club organitzador.

Si com a club vols que una de les teues activitats entre a formar part de la Lliga Ibèrica de Senderisme i estiga oberta a totes les persones federades de la FEDME, FAM I FCMP, pots consultar el Reglament aprovat el mes de desembre passat, en el qual s'indiquen les característiques i condicions per a incloure-la. Enguany el calendari s'estendrà de l'1 de gener 2024 fins l’1 de novembre de 2024

Descarrega't ací el reglament de la Lliga de Senderisme: REGLAMENT

Per a integrar una activitat de senderisme en la LIS 2024, d'un club adherit a la FEMECV, s'ha de contactar amb la Vocalia de Senders i Refugis, a través del correu: consultes.senders@femecv.com