Valora la ruta

GR 7 E40 SIETE AGUAS - CAMPAMENTO TABARLA

Entitat promotora: Generalitat Valenciana

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut “condicionat” en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender. Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Etapa entre Siete Aguas i Tabarla que transcorre inicialment al costat del riu Suc i que després de travessar l'autovia A-3 es dirigix cap al paratge natural municipal de Villingordo i la rambla del Fresnal. També es visita el campament de las Moratillas, el barri Mijares de Buñol i la casa i el campament de Tabarla.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
24,60 km
Horari teòric:
07:30:00
Desnivell de pujada:
570 m
Desnivell de baixada:
805 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
4

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Etiquetes d'interés:

Informació d'interés:
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Data últim Control de Qualitat:
febrer de 2024
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0720-2; 0720-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Sierra de Malacara (ZEC - Zona de Especial Conservació)
  • Sierra de Malacara (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Sierra de Malacara (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Sierra de Martés - Muela de Cortes (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Sierra de Martés y el Ave (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Sierras de Martés y el Ave (ZEC - Zona de Especial Conservació)
  • Tabarla (Paratge Natural Municipal)
Informació meteorològica:
Punts directrius:

Siete Aguas – Pont Reial i Concejil de Siete Aguas – Font del Retiro – Riu Suc – Rambla del Fresnal – Casa de las Moratillas – Casa del Coronel – Barri Mijares – Casa de Tabarla

Descripció:

Eixim de Siete Aguas per la carretera CV-388 en direcció a València que deixarem a la dreta per l'antic pont del camí de Requena que travessa el riu Suc. Al cap de poc arribem a la font el Retiro i continuem pròxims a la rambla fins a arribar al molí del Español i els ponts ferroviaris que passarem per davall.

Creuem la rambla per un puentecillo i arribem a la venta del Diablo al costat de l'autovia A-3. Travessem la carretera per un túnel i seguim per la dreta per una pista que ens portarà cap a la casa del Campillo. Continuem per la pista passant per la granja Meteor i prenem el camí de la dreta que ens conduïx al paratge natural municipal de Villingordo. El camí s'endinsa en el bosc i comença la baixada fins a la rambla del Fresnal.

Continuem ara pujant pel barranc passant per la microreserva de flora del Fresnal i l'Ombria de la font de Roser amb exemplars de freixe de flor. Pugem ara cap al campament de las Moratillas i baixem cap al barri Mijares. Després de travessar el riu Millars en tres ocasions eixim a la carretera CV-429 que creuem per a dirigir-nos a les cases de Tabarla. Ja només ens queda baixar fins al campament de Tabarla en el riu Magre.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents