Valora la ruta

PR-CV 216 TORRE DEL POSO

Entitat promotora: Societat Esportiva Espemo

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
4,10 km
Horari teòric:
01:25:00
Desnivell de pujada:
100 m
Desnivell de baixada:
295 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-07-2000
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0545-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Camino empedrado y Pista Torre del Poso, enlace PR-CV 216 - Mas de Carceller – Mas de Mejora – Capelleta Mare de Deu del Roser – Xiva de Morella, enlace PR-CV 217

Descripció:
La senda s'inicia en la pista pròxima al Mas denominat Torre del Poso, lloc on s'enllaça amb el PR-CV 216, des d'ací prenem un camí de ferradura en direcció Nord, aquest transcorre entre murs de pedra per a arribar al que és un alt del cordal de la muntanya, arribant a una tanca que traspassem per la portera que es destina per al trànsit de persones, descendim entre un bosquet de pineda per a arribar a una pista, la qual prenem a la nostra esquerra, en sentit descendent, aquesta també va entre parets de pedra, per a conduir-nos al Mas de Carceller.
Passem per davant de la masia, creuem un xicotet barranc per a creuar de nou una portera, un tant més endavant deixem una altra portera que ens condueix al Mas de Millora, i a la nostra dreta un pou i bassa de terra.
Passem per una zona aparentment abancalada per a dirigir-nos a una zona pedregosa i ascendir lleugerament entre roques per a descendir entre bosc d'alzines i trobar-nos amb el camí empedrat que porta a la Capeleta Mare de Deu del Roser, continuem baixant per a arribar a la Carretera que entra a Xiva de Morella, nosaltres després de creuar el pont prenem una senda entre murs per a arribar a la font i a la població de Xiva de Morella, enllaç PR-CV 217.
Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents