Valora la ruta

PR-CV 269.1 VARIANT SENDER DELVENTÓS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Agost

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut “condicionat” en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender. Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Variant que ens condueix per la zona sud de la Serra del Ventós.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
1,80 km
Horari teòric:
00:35:00
Desnivell de pujada:
140 m
Desnivell de baixada:
5 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
1

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-04-2003
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Data últim Control de Qualitat:
setembre de 2022
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0871-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

PR-CV 269 Barranc Blanc – PR-CV 269 Serra del Ventós

Descripció:

En el punt quilomètric 3,3 del PR-CV 269 trobem l'inici de la variant. Seguim per camí a dreta pel qual ens endinsarem fins al seu final (rumb N), al peu de la serra, en una zona de nombroses terrasses agrícoles amb abundants murs de pedra en sec. El camí es transforma en sender prosseguint en gir a l'esquerra (rumb O) per a creuar les capçaleres de dues rambles del barranc Blanc, el més occidental del Ventós. D'aquesta manera arribarem a la confluència amb la lloma SO, arribant al punt on acaba la variant.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.