Valora la ruta

PR-CV 338 VENTA DEL MORO - JARAGUAS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Venta del Moro

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Senda que es realitza per camins entre camps de cultiu i pistes forestals i que uneix Vendes del Moro amb Jaraguas, en una ruta circular on podrem conéixer les salines de Mina Lolita que ja explotaven els ibers i transitar per un tram de la Canyada Reial de la regió muntanyenca de Hórtola.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
12,80 km
Horari teòric:
03:45:00
Desnivell de pujada:
250 m
Desnivell de baixada:
250 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
1
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-02-2007
Data Resolució Registre Públic:
02-06-2009
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0693-3; 0693-4; 0719-1; 0719-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Venta del Moro - GR 238 - SL-CV 132 - Fuente de la Zorra - Jaraguas - Salinas de Mina Lolita - Casa Segura

Descripció:

Comencem aquest itinerari al parc "Falçs del Cabriol" de Venta del Moro situat al costat de la carretera CV-455. Compartim ruta des d'ací amb el GR 238 i amb el SL-CV 132. Eixim del poble per aquesta carretera (rumb oest) i abans de creuar la Rambla Albosa ens desviem per un camí que ens ix a mà dreta (el GR 238 i l'SL-CV 132 continuen rectes per la carretera). Aquest camí ens portarà fins a l'àrea recreativa de la Font de la Rabosa. Continuem pel mateix camí (rumb nord) i arribarem al llogaret de Jaraguas. Entrem en aquesta pedania de Venta del Moro pel carrer Chopera, que ens condueix a la plaça de San Francisco Javier, on girem a la dreta pel carrer València i eixim del llogaret. Seguim per un camí que ens porta a les Salinas de Mina Lolita on el GR 238 s'uneix al nostre itinerari fins al final a Venta del Moro. Continuem pel camí i enllacem amb la Canyada Real per la qual seguim fins a Casa Segura. Seguim per aquesta via pecuària fins que l'abandonem per a seguir per un camí a la dreta que ens portarà a Venta del Moro, finalitzant aquesta ruta al Parc "Falçs del Cabriol", on la iniciem.  

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents