Valora la ruta

PR-CV 384 RUTA DE LES FONTS

Entitat promotora: Ajuntament d'Eslida

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

1 valoració

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
14,70 km
Horari teòric:
05:10:00
Desnivell de pujada:
710 m
Desnivell de baixada:
710 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés geològic
Sender amb interés mediambiental
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-08-2010
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0640-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Serra d'Espadà (Parc Natural)
  • Serra d'Espadà (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Serra d'Espadà (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Centro de Interpretacion, Parc Serra Espadà - Plaza de la Font - Salida casco Urbano - Desvío GR 36 y PR-CV 138 - Pinar - Font de Castro - Sureres - Font Marilda - Área recreativa - cruce CV 219 - Font de la Figuera - Font del Fonillet , Microrreserva de Flora - Área rereativa - Escaleras - Font Fosques - Casco Urbano Eslida

Descripció:

Eixim d'Eslida buscant el camí de la Vila en direcció aquest fins a arribar a l'encreuament dels barrancs de Xova i de Castro on ascendim per una senda a la recerca de l'horta de la Font d’Albir i la pista de la Costanera que seguim en direcció sud fins a arribar al barranc de la Llobada, on enllacem amb el GR 10 i seguim, descendint pel barranc, passem al costat de la font de Castro i el corral de Segarra i al poc agafem una sendera a l'esquerra de nou a Eslida, en concret a l'Era del Barranc al costat del castell, on hem d'agafar una senda que ens porta al camí de la Font dels Escaletes que seguim fins a arribar al barranc de l’Oret, girem a l'esquerra seguint el barranc fins a l’Horteta dels Rocs, on girem a la dreta i seguim el camí que ens porta a la Font del Fonillet, per a seguir per la pista de la Font de Fosques, que deixem quan arribem al barranc del Fonillet per a seguir el camí que ens porta per la Ombria del Camí d'Aín fins a arribar al barranc d'Aín, on girem a la dreta per a tornar cap a Eslida passant per la Font del Poll, el Assut del Camí d’Aín, la Bassa dels Tres Barrancs i arribant a Eslida.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents