Valora la ruta

PR-CV 394 RUTA DE L´ERMITA

Entitat promotora: Ayuntamiento de la Serratella

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
8,40 km
Horari teòric:
02:45:00
Desnivell de pujada:
305 m
Desnivell de baixada:
305 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-07-2010
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0593-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Serra d'en Galceran (ZEC - Zona de Especial Conservació)
  • Serra d'en Galceran (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Plaça Major y PR-CV 349 – Carrer del Pati – Piscinas Municipales- Colada del Mas d´En Rasos – Mas d´En Rasos – Cañada Real de las Monjas – paraje de Les Fontanelles - cruce ctra. CV-154 , P.K. 15 – Ermita de Sant Joan de Nepomucè, Font del Camí – Mas del Esquilador- Colada del Cº d´Albocacer – Mas d´en Coll de les Creus – Azagador de les Avelles o de la Caseta a Sant Pau – Azagador de Selda - Les Figueretes - PR-CV 349 – Escuelas de Sarratella- Plaça Major.

Descripció:
El sender comença en la Plaça Major on també passa el PR-CV 349. Prendrem la direcció del Carrer de la Font a esquena de l'Església, en el primer encreuament a l'esquerra prendrem cap a les Piscines municipals, deixant-les a la dreta per a seguir per una senda que va vorejant el Cingle, fins a arribar al Mas d´en Rasos, poc abans tindrem un tancat ramader que cal tornar a tancar i que cal manipular amb cura ja que està electrificat (té aïllant per a agafar-lo) anirem amb precaució ja que hi ha bestiar boví solt, després de passar el Mas d´en Rasos hi ha altres 2 tancats ramaders mes, després es pren la pista que va a la ctra. CV 154.
La creuarem al punt Km.15 i se seguix al capdavant pel camí de ciment fins a l'Ermita de Sant Joan Nepomuce, lloc de peregrinació i amb un Àrea recreativa. Continuem pel camí de ciment descendint fins a passar per les Cases del Mas d’en Coll de les Creus, seguirem pel camí de ciment també anomenat de Sant Pau, fins a un poc abans de la seua eixida a la Ctra. CV 154, on el deixem i seguirem per la dreta, a escassos metres es pren un assegador a l'esquerra, que ens condueix al paratge de les Figueretes, amb vista al poble, ja a prop s'unix amb el PR-CV 349 el qual seguim uns 200 m a l'esq. fins a arribar a la Plaça Major, on finalitza el recorregut.
Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents