Valora la ruta

PR-CV 405 CAMINOS DEL SEÑORÍO DE VILAR DE CANES

Entitat promotora: Ayuntamiento de Vilar de Canes

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

1 valoració

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
10,00 km
Horari teòric:
03:05:00
Desnivell de pujada:
280 m
Desnivell de baixada:
280 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-05-2010
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0570-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Vilar de Canes - camino de Torre y Culla - camino del mas del senyor - mas del Senyor, cami de les Solanes - mas d'en Romeu - Assegador de l'Alcora - Assegador del Tossal Rodó - Rambla Carbonera - Assegador dels Serrans - Camí de Catí - Vilar de Canes

Descripció:

Eixim en direcció al camí de Torre i Culla, en direcció al mas del Senyor, on agafem la pista de les Solanes per a dirigir-nos al mas d’en Romeu, continuem a l‘assagador de l'Alcora fins a l'hostal de l’Esquerrera, on seguim per l’assagador del Tossal Redó i després per l’assagador del Barranc del Cinglet fins a arribar a la rambla Carbonera i assagador dels Serrans, que seguim fins a arribar al camí de Catí que ens porta de nou a Vilar de Canes

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.