Valora la ruta

PR-CV 45 CALLOSA D´ENSARRIÀ - CONFRIDES (PEL RIU)

Entitat promotora: Ayuntamiento de Callosa d'en Sarrià

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

De Callosa d´en Sarrià prenem el camí vell d´Alcoi i discorrem al costat del riu Guadalest fins a la presa de Guadalest, la qual creuem i seguint la carretera del pantà fins al pontet deixem la carretera del pantà fins a arribar a Abdet. Seguim fins a arribar a l'àrea recreativa de la Font de Toni i continuant fins a Confrides.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
22,80 km
Horari teòric:
06:55:00
Desnivell de pujada:
775 m
Desnivell de baixada:
260 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
4

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
02-06-2003
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0821-4; 0822-3; 0848-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica

  • Aitana, Serrella i Puig Campana (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Muntanyes de la Marina (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Informació meteorològica:
Punts directrius:

Callosa d´en Sarrià - Camí Vell d´Alcoi - Rio Guadalest - Presa Embalse Guadalest (enlace PR-Cv 18 y 19) - Cruce Casa Gorgues - Cruce Camí de Castells (enlace PR-CV 18 y 19) - El Pontet - Abdet - Área Recreativa Font de Toni - Confrides (Enlace PR-CV 22)

Descripció:

Eixim de Callosa d´en Sarrià fins a prendre el Camí Vell d´Alcoi. Continuem al costat del riu Guadalest i creuem per davall del Pont de Giner, el qual suporta el pas de la CV-755. Seguim fins a arribar a la presa del Pantà de Guadalest on podem connectar amb el PR-CV 18 i 19. Creuem la presa i seguim per la Carretera del Pantà. Continuem i passem per l'encreuament a la Casa Gorgues fins a arribar a l'encreuament amb el Camí de Castells, on ens abandonen el PR-CV 18 i 19. Seguim fins a arribar al Pontet, on deixem la Carretera del Pantà i seguim direcció Abdet, població que travessem. Seguim camí fins a arribar a l'Àrea Recreativa de la Font de Toni, que poc després de passar-la arribem a Confrides.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents