Valora la ruta

SL-CV 110 EL PAS DE LA VEREDA

Entitat promotora: Club de Muntanya de Canyada

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut “condicionat” en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
1,52 km
Horari teòric:
00:30:00
Desnivell de pujada:
Sense determinar
Desnivell de baixada:
Sense determinar
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
Sense determinar
Orientació en l'itinerari:
Sense determinar
Dificultat en el desplaçament:
Sense determinar
Esforç necessari:
Sense determinar

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Antic assagador de Biar
Punt d'arribada:
Abeurador d'animals
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-04-2009
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Data últim Control de Qualitat:
juliol de 2019
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Antigua Vereda de Biar - Fuente la Higuera - Antigua Fita de piedra - Barranco - Antiagua fita de piedra (separacion Términos Fontanares, Campo de Mirra y Villena ) Microreserva - Abrevadero de animales

Descripció:

Iniciem el sender de 1.600 metres al costat del sender que discorre per aquest tram el PR-CV 171 entre els termes del Camp de Mirra, Villena i Fontanars dels Aforins passant per diverses fites de pedra de grandària i característiques peculiars arribem a la cota més alta del recorregut on apreciem per on segueix el corriol cap a la Font de la Figuera i les boniques vistes. En aquest punt iniciem el curt descens amb precaució pegats a la franja de roques que hi ha l'esquerra al costat de la Microrreserva per a arribar al final del sender situat en el bonic abeurador reial de la Zafra.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents