Valora la ruta

SL-CV 111 PARC NATURAL LA MANGUILA

Entitat promotora: Ayuntamiento de la Pobla de Vallbona

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut “condicionat” en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Curt i pla recorregut que transcorre íntegrament pel parc de la Manguilla.

Recorregut:
Circular amb trams comuns d'anada i tornada
Dades tècniques:
Distància:
1,00 km
Horari teòric:
00:15:00
Desnivell de pujada:
10 m
Desnivell de baixada:
10 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
1

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-02-2011
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Data últim Control de Qualitat:
juny de 2022
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0696-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica

  • La Manguilla (Paratge Natural Municipal)
Punts directrius:

Parc de la Manguilla - Molló de terme - Parc de la Manguilla

Descripció:

El recorregut s'inicia a la dreta dels berenadors. Des d’ací continuem el camí uns 60 metres fins a arribar a la bifurcació on prenem el camí de la dreta que contínua per zona boscosa i camí ben definit en direcció sud. Uns 350 metres més endavant ens trobem amb un encreuament en el qual prendrem el camí de la dreta fins a arribar a un clar i la fita de terme que afronta amb Bétera. En una pista més ampla que prendrem tan sols uns pocs metres seguint per un camí mas xicotet a l'esquerra d'aquest en direcció nord. Continuant per aquest mateix camí arribarem de nou a la bifurcació i l'àrea recreativa.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.