Valora la ruta

SL-CV 125 MIRADOR TOS PELAT

Entitat promotora: Ayuntamiento de la Pobla de Vallbona

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut “condicionat” en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Sender que ens porta fins al cim del mirador de Tos Pelat, el punt més alt de la Pobla de Vallbona. Des d'aquest mirador, on hi ha instal·lat un rellotge solar, hi ha unes estupendes vistes de la Serra Calderona i de la comarca del Camp de Túria.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
0,50 km
Horari teòric:
00:10:00
Desnivell de pujada:
40 m
Desnivell de baixada:
0 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
1
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-04-2011
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Data últim Control de Qualitat:
juny de 2023
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0695-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Urbanització El Pouet – Mirador del Tos Pelat

Descripció:

Des de la base del turó del Tos Pelat la ruta segueix un camí ample i de terra perfectament visible fins al cim del turó, on es troba el mirador i un rellotge solar.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.