Valora la ruta

SL-CV 148 HUERTA HISTÓRICA DE ROJALES

Entitat promotora: Ayuntamiento de Rojales

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

0 valoracions
Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
8,00 km
Horari teòric:
01:40:00
Desnivell de pujada:
25 m
Desnivell de baixada:
25 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
1
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-07-2013
Data últim Control de Qualitat:
juny de 2020
Municipi de referència:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0914-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Parking Recinto Ferial de Rojales - Puente Reina Sofía - Camino paralelo Río Segura - Túnel CV-91 - Cruce CV-920 - Museo de la Huerta - Cruce CV-920 - Túnel CV-91 - Entrada municipio - Parking Recinto Ferial de Rojales

Descripció:

Iniciem el sender en el Pàrquing del Recinte Firal de Rojales, junt panell informatiu del sender. Ens dirigim cap al Pont Reina Sofia, el creuem i girem cap a la dreta paral·lels al Riu Segura. Abandonem Rojals per camí asfaltat, creuem la CV-91 pel túnel, girem a la dreta. Continuem fins a arribar a una vagada, on girem a l'esquerra, seguim per camí asfaltat i arribem a la CV-920. Continuem per ella fins a l'encreuament amb el Restaurant Paco, girem a l'esquerra, per camí asfaltat El Marabú, finalitzat aquest girem a l'esquerra. Arribem a una bifurcació i seguim per la dreta, tornem a girar a la dreta entre habitatges. Arribem a un altre encreuament girem a l'esquerra. Abandonem el camí asfaltat per una senda que voreja el Museu de l'Horta, arribem a l'entrada i seguim per camí asfaltat cap a l'encreuament amb la CV-920. Girem a la dreta, seguim per ella fins al camí rural La Palmera on girem a l'esquerra. Arribem a una bifurcació i seguim per la dreta que ens porta fins al túnel CV-91, ho creuem i girem a la dreta. Seguim per camí asfaltat fins a arribar a la CV-9050, girem a l'esquerra i entrem en el municipi de Rojales. Junt cartell de Rojales girem a l'esquerra, fins al carrer Ramón y Cajal on girem a la dreta i arribarem de nou al Pont Reina Sofia i d'ací al Pàrquing del Recinte Firal de Rojales.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.