Valora la ruta

SL-CV 87 BARRANC DE TARRASSOS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Vallada

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
9,50 km
Horari teòric:
02:55:00
Desnivell de pujada:
270 m
Desnivell de baixada:
270 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-12-2009
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0794-1; 0794-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica

  • Serra d'Enguera (ZEC - Zona de Especial Conservació)
  • Sierras de Martés y el Ave (ZEC - Zona de Especial Conservació)
Punts directrius:

Camí del barranc de Tarrassos - Barranc de la Perereta - Casa de la Maravillosa - Camí de la Maravillosa

Descripció:

Seguim el camí que s'endinsa pel camí del barranc de Tarrassos, creuant-lo en nombroses ocasions, fins a arribar a la confluència amb el barranc de la Perereta, ací abandonarem el camí més marcat i girem a l'esquerra per una sendera traçada per damunt de l'antic camí que continuava uns metres per a remuntar cap al Puntal del Molló i seguir a la casa de la Meravellosa, amb vista de gran part de la serra d'Énguera.

Des de la masia agafarem el camí de la Meravellosa, per la divisòria del barranc de Tarrassos i el de la Boquella, i ho seguim en direcció Sud ja sense pèrdua fins al començament de la sendera.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.