Una ruta per Chera estrena els vídeos de Fem Camí de la FEMECV

El primer vídeo de senderisme del cicle s'ha realitzat en el municipi de Chera (València), recorrent l'SL-CV 131 Sender Barranco del Agua.

Es tracta d'un cicle de 6 rutes per al CV (2 per província) en municipis de muntanya per senderes homologades GR, PR o SL. El cicle compta amb la col·laboració de Avant - Agenda Valenciana Antidespoblament i dels ajuntaments i clubs de muntanya locals.

En aquesta ocasió, en la ruta senderista va participar l'alcalde de Chera, Alejandro Portero, el President de la FEMECV, Carlos Ferrís, i el Vocal de Senders i Refugis, Salva Blanco, recorrent les fonts i barrancs d'aquesta sendera homologada. Des de la població de Chera es va passar per la Fuente del Barrio i el banc-viver de Teixos, per a ascendir per un barranc entre bancals i pineda fins a la Fuente de Gabriel. La ruta va ascendir una mica més fins a la zona d'escalada i basses de reg, per a acabar en les cascades i coves de la Garita

El vídeo està pujat en el nostre canal de Youtube perquè pugueu veure'l i compartir-lo:

https://www.youtube.com/watch?v=izhrpknzboc&t=142s

Si necessites més informació sobre aquest o una altra sendera, pots trobar-la en la nostra pàgina web de Senderes: https://senders.femecv.com/va/sendero/ver/sl-cv-131

Pròximament s'anunciarà el següent dels vídeos de senderisme i desenvolupament rural patrocinat per AVANT Agenda Valenciana Antidespoblament de la Generalitat Valenciana. Serà el Sender de les Savines de la Puebla de San Miguel, en el Rincón de Ademuz.

Autor: Àrea de Comunicació