Valora la ruta

PR-CV 102 EMBALSE DE BUSEO

Entitat promotora: Ayuntamiento de Chera

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

0 valoracions

Bonica ruta circular que ix finalitza en la localitat de Chera que envolta l'embassament de Buseo i en el qual es poden admirar els bells paratges tant naturals, paisatgístics com geològics, immersos al parc natural de Cher- Sot de Chera.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
14,90 km
Horari teòric:
04:30:00
Desnivell de pujada:
390 m
Desnivell de baixada:
390 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés mediambiental

Informació d'interés:
Data d'Homologació:
19-06-1996
Data últim Control de Qualitat:
setembre de 2022
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0694-2; 0694-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Alt Túria i Serra del Negrete (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
  • Chera - Sot de Chera (Parc Natural)
  • Serra del Negrete (ZEC - Zona de Especial Conservació)
  • Sierra del Negrete (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Chera- Font del Barri - Enllaç SL-CV 131 - Font de las Fosquilles - Enllaç SL-CV 131 - Font de la Holla - Pantà - Font del Tordo - Font del Riu - Enllaç PR-CV 359 - Enllaç Variant PR-CV 359 - Enllaç PRCV 359 - Enllaç PR-CV 101 - Enllaç PR-CV 359, 101 y 359 – Chera

Descripció:

Des de la Font del Barri a Chera, coincidint amb l'SL- CV 131 prenem la C/ Font, direcció N, per a dirigir-nos a la Font de les Fosquillas. Des d'ací a la carretera CV- 395. Seguim a la nostra esquerra per al poc prendre a la nostra dreta un camí, que després d'una altra eixida a la CV-395, reprén un altre camí a la nostra dreta que ens condueix a la font de la Holla que deixem per a continuar per camí de cultius per a creuar la CV- 395 i prendre una pista. Passem prop d'un mirador per al poc prendre una senda a la nostra dreta que en sentit descendent ens condueix a la CV- 395 que seguim per a prendre a la nostra dreta una altra senda que porta a una pista que prenem a esquerres i d'ací a una altra pista fins a la Casa del Pantano. Ara ens dirigim per a creuar la presa i prendre una senda. Deixem una senda alternativa per a seguir la senda principal, vorejant el pantà i que creua la desembocadura del barranc de la Hoz i contínua per senda fins a la pista que envolta l'embassament de Buseo, passant per la font del Tordo i diferents àrees recreatives. Després de llarg tram de pista, travessem el riu del Reatillo per a prendre una pista a esquerra i arribar a la font del Riu. Abans d'arribar a la font prenem una pista a esquerra i deixem un pont per a seguir el camí de la dreta, en sentit ascendent que al poc, contacta amb una senda a la nostra esquerra per a desembocar en una pista que prenem a la dreta. Seguim entre camps de secà per a més endavant abandonar per un camí a la nostra dreta que creua el barranc de l'Ermita i ens condueix al barri pròxim a Chera i prenem a la nostra dreta una pista, que enllaça amb el PR-CV 101, la casa Conde per a arribar a Chera.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents