Valora la ruta

PR-CV 177.2 EL NEGRETE

Entitat promotora: Ayuntamiento de Utiel

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut “condicionat” en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut per la serra del Negrete on podrem gaudir de la naturalesa entre vinyes i d'alguns arbres monumentals com el pi de las Cuatro Garras o l'om d’Estenas així com d'algunes masies per a veure com antany la gent aprofitava els recursos de la terra per a subsistir.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
14,90 km
Horari teòric:
03:50:00
Desnivell de pujada:
395 m
Desnivell de baixada:
395 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
08-03-2001
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Data últim Control de Qualitat:
maig de 2024
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0694-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Serra del Negrete (ZEC - Zona de Especial Conservació)
  • Sierra del Negrete (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Àrea recreativa del Remedio – Casa i basses de la Chula – Casa i àrea recreativa de los Mancebones – Llogaret d’Estenas – Camí de Villar de Tejas – Casa santa Ana – Ermita del Remedio - Àrea recreativa del Remedio

Descripció:

Des de l'àrea recreativa del Remei, on ens separem del GR 238 i el PR-CV 177.1 iniciem el recorregut en direcció SE. Pel camí trobem les basses de la Chula. Continuem per la casa i font dels Mancebones i després de travessar la carretera CV-392 arribem a l'àrea recreativa de la font de la Toba. A partir d'aquest punt seguim direcció est per senda i després per pista fins al llogaret d’Estenas.

Girem a l'esquerra i al final del poble a la dreta (NE) continuem per una senda empinada. Tornem a eixir a una pista que entre bancals de vinya i ametlers per arriba a la partida del Bandolero i per davall de la penya Alta i junt a la casa de Santa Ana arribem a l'ermita del Remei. Baixem per unes escales al parc infantil i per una pista tornem al punt d'inici.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents