Valora la ruta

PR-CV 361 ONDA - EL SALVADOR - ONDA

Entitat promotora: Ajuntament d'Onda

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
10,70 km
Horari teòric:
03:00:00
Desnivell de pujada:
260 m
Desnivell de baixada:
260 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
Sense determinar
Orientació en l'itinerari:
Sense determinar
Dificultat en el desplaçament:
Sense determinar
Esforç necessari:
Sense determinar

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés geològic
Sender amb interés historicoartístic
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-05-2008
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

TURIST INFO; - C/ Cervantes – rio Anna – Sonella – pino Enano – el Maset – Cº de las pirámides – vía pecuaria del Sargo – alto de las Pirámides o Peñes Alltes – senda de bajada – peñas Aragonesas – PR – CV 161 – cº antiguo de Onda a Artana , partida de la Mortera – Cementerio – puente medieval – Bº de la Moreria – Ermita de San Vicente Ferrer o de la Moreria – Font del Sabater – C/ Portal de Valencia – Ayuntamiento ( antiguo cementerio árabe ) – Molí de la Reixa – TURISINFO

Descripció:

El punt de partida és el Molí de la Reixa, antic molí del segle XVIII i que en l'actualitat acull a l'oficina de turisme.
Eixim per la Carretera cap al Camp de Futbol La Cosa, on es deixa el PR-CV 161 i l'SL CV 106 per a prendre a la dta. pel C/ La Costa a seguir pel camí de Fanzara, passant per unes instal·lacions esportives de la Caixa d'Estalvis.
Aquest camí passant pel paratge de les Lloses en una ascensió passarem al costat d'un embassament de reg, el voregem per l'esq. i comencem a descendir passant entre cultius per a arribar a la Ctra. CV-20 d'Onda a Montanejos.
En aquest tram de carretera que prendrem a la dta. cal extremar la precaució ja que encara que són a penes 500 ms., són corbes i el voral prou estret.
Abandonem la ctra. pel camí de Fanzara a la dta. descendint entre cultius per a passar per l'àrea recreativa del Salvador, seguim per la pista i en poc la deixem creuant entre un canyar per a prendre la senda a la dta. que entre el bosc de pins va a ascendint al paratge del Racó del Lleó.
Continuem descendint per senda fins al començament del camí del Lleó ja per la Urbanització del mateix nom.
Arribats a la Ctra. CV-20, prendrem el camí paral·lel que seguirem entre xalets, per a desembocar de nou en la Ctra. passant per les instal·lacions d'Oci, Campus, el Poliesportiu, C/ Cirat, C/ Mestre Ismael Peris, Camp de Futbol La Cosa i Molí la Reixa.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents