Valora la ruta

PR-CV 62 MAS DE NOGUERA - PINA DE MONTALGRAO

Entitat promotora: Ajuntament de Pina de Montalgrao

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
8,00 km
Horari teòric:
02:40:00
Desnivell de pujada:
375 m
Desnivell de baixada:
215 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-12-1993
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0614-4; 0639-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica

  • Alt Palància (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Alt Palància (ZEC - Zona de Especial Conservació)
Punts directrius:

Pina de Montalgrao - Fuente Vieja, Ermita de la Virgen de Gracia - Masía de las Monjas - Corrales del Collado - Cueva Cerdaña - 1er cruce del mismo sendero - Mas de Noguera

Descripció:
Eixim de Pina pel camí de Montanero, passant al costat de la Font Vella i l'Ermita de la Verge de Gràcia, fins a la masia de les Monges, on seguim el camí de la Cova de la Cerdanya, 500 metres després de passar pels corrals del Collado, buscarem una sendera a la nostra esquerra, la sendera de la Cova Cerdanya, aquesta sendera ens portarà fins a la Cova Sardenya, posteriorment només hem de seguir la sendera fins al Mas de Noguera.
Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents