Valora la ruta

GR 7 E33 MONTANEJOS - MAS DE NOGUERA

Entitat promotora: Generalitat Valenciana

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

0 valoracions

Muntanyenc itinerari malgrat el paisatge desolador a conseqüència de l'incendi que va assolar part del traçat, principalment de les localitats de Montanejos i Montán.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
20,40 km
Horari teòric:
07:10:00
Desnivell de pujada:
1.155 m
Desnivell de baixada:
740 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
3
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
4

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés geològic

Informació d'interés:
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Data últim Control de Qualitat:
març de 2024
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0614-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Curs Alt del riu Millars (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Serra d'Espadà (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

Montanejos – Enllaç PR-CV 126 – Enllaç GR 160 – Fi enllaç SL-CV 105 / PR-CV 126 y GR 160 – Enllaç PR-CV 63.3 – Font de la Tejería (enllaç GR 160) – Montán – Pi Rei (enllaç GR 160) – Mas de Noguera (enllaç PR-CV 62)

Descripció:

Partim al costat del pont de la CV-20 que creua el barranc de la Maimona en direcció al nucli urbà per la mateixa carretera per a vagarejar en ascens en direcció est a la zona alta del poble.

Continuem en ascens per senda amb boniques vistes del barranc de la Maimona que queda majestuós sempre a la nostra dreta. Finalitzada l'ascensió desconnectem de la resta de senders homologats per a prendre una pista que, després d'un xicotet tram d'ascens, ens dirigeix direcció a Montán combinant trams de senda i pista pel camí de Barrendo fins a la font de la Tejería.

Deixem la font per a prendre una pista en sentit ascendent que es combina amb trams de senda al costat del barranc del Pinar per a prendre la pista del Camí de Pina que ens deixa a la part alta de la cota del Pi Rei. Des d'aquest punt prenem una senda en sentit descendent que desemboca en el camí de Pina i Montán, ja en ple cor de serra Espina. Després d'enllaçar de nou amb el GR 160, continuem per pista fins a arribar al mes de Noguera.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents