Valora la ruta

PR-CV 126 ALTO CURSO DEL MIJARES

Entitat promotora: IDUBEDA

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

1 valoració

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
16,40 km
Horari teòric:
05:55:00
Desnivell de pujada:
870 m
Desnivell de baixada:
845 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés geològic
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-05-2001
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0614-2; 0614-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica

  • Curs Alt del riu Millars (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Serra d'Espadà (ZEPA - Zona d'Especial Protecció per a les Aus)
Punts directrius:

Montanejos – Enlace con GR 7 – Huertas de Maimona - vado barranco Maimona - Los Calpes - Ermita de San Cristóbal - Puebla de Arenoso - Fuente del Almajal - los Cantos – limite de provincias de Castellón y Teruel

Descripció:

Partim des de la carretera CV-195 km. 22, prenem la pista fins al depòsit d'aigua, on agafem el camí de la Rosada, senda per la qual transcorre el GR 7 i l'SL-CV 105, fins a arribar al camí de la Maimona que no deixem fins a arribar el riu/gual del barranc de la Maimona, abans d'arribar al barranc de la Maimona deixem el GR 7 a l'esquerra, creuem el barranc de la Maimona en direcció als Capes, deixem l'SL-CV 105 a la nostra dreta, passem per un serral entre el Morrón Pardo i la Penya de Giberte i ens dirigim al corral de l’Asomadica i posteriorment als Calpes, eixim en direcció nord a la recerca del camí dels Calpes fins a la CV 2080, la creuem i ens dirigim al camí de la Lloma i posteriorment a la Font dels Corrals per a dirigir-nos a Puebla de Arenoso, creuem la població i eixim pel carrer Sant Bàrbar per a dirigir-nos a les Font del Almajal, seguint la senda arribem als Cants, després ens dirigim al Pou dels Coloms en el límit de les províncies de Castelló i Terol.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents