Valora la ruta

SL-CV 120 LA FONT AMARGA - EL CASTELLET

Entitat promotora: Ayuntamiento de Castelló

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular amb trams comuns d'anada i tornada
Dades tècniques:
Distància:
5,90 km
Horari teòric:
01:40:00
Desnivell de pujada:
95 m
Desnivell de baixada:
95 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés historicoartístic
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-04-2011
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0770-3; 0769-4

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Informació meteorològica:
Punts directrius:

Font amarga - Paratge de la Font amarga - Barranc Cuenca - Barranc el Castellet - Caseta Coets en el camí de la Font Amarga - Barranc d'Escuriet - Escales - Camí de la Font Amarga - Ginesta - Paratge font Amarga - Font Amarga

Descripció:
Iniciem el recorregut des de el paratge de la Font Amarga. Junt a la zona per aparcar hi ha un cartell informatiu del paratge i el Pal 1ens indica la direcció a treves de Les Salines de Manuel per un sender a la part mes externa del paratge . Ja en les salines observem el Limonium Manssnetianum. A l’eixida de les salines tenim el Panell 2 amb informació del sender i sobre el Limonium i junt el pal 2 Indica la direcció a Font Amarga i al Barranc de Cuenca continuem cap al brr de Cuenca per un camí de terra i promte trobem el pal3 indica Font amarga Limonium o terrer Roig, travessem el camí esfaltat i trobem el pal 4 indica prenem el barranc de Cuenca, continuem per el seu interior, passem junt al barranc del Castellet i a continuació vegem una carrasca centenària i arribem fins la Caseta Coets. La caseta Coets també podria ser el punt d’inici ja que prop te lloc per aparcar varios cotxes i es el punt mes pròxim a la població. De fet tant en la prehomologació com en la homologació em iniciat el recorregut des d’ací. Junt a la Caseta Coets tenim el Panell 3 Caseta Coets explicatiu del recorregut i epal 5 indica la direcció a seguir a treves del barranc de l’escuriet. Seguim per l’interior del Escuriet a treves d’una galeria de vegetació. Arribem al Pal 6 que ens indica Font Amarga l’Escuriet Castellet, junt una escala amb graons de fusta per tal de pujar al camí de La Font Amarga. Continuem per el camí asfaltat entre camps de tarongers arribem a la bifurcació el pal 4 senyala el barranc de Cuenca que em pres abans i l’altre pal 3 a l’altra banda de camí que indica a la Font Amarga Limonium continuem per aquest en arribar a al paratge de la font Amarga obsevem dos sendes agafem la mes a l’interior del paratge fins arribar a la Font Amarga.
Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.