Valora la ruta

SL-CV 130 LLOSAR - POUS DE LA PARRETA

Entitat promotora: Ajuntament de Vilafranca

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals. El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
5,00 km
Horari teòric:
01:30:00
Desnivell de pujada:
130 m
Desnivell de baixada:
60 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Font de Llosar
Punt d'arribada:
Pous de la Parreta
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-12-2010
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Font de Llosar - Encreuament CV-15 - Encreuament carretera de Portell - Bifurcacio dreta - pista Mas d'Armelers - runes - Encreuament CV-15 - Mas de la Parreta - Pista - Alberg la Parreta - Pous de la Parreta (enlaç PR-CV 1 i SL-CV 18.2)

Descripció:

Eixim des de l'indret conegut com la Xopera – Fonts del Llosar. Creuem la carretera. Continuem per un camí asfaltat fins a que arribem a una cruïlla de Carreteres. Creuem la carretera de Portell, la qual és realment un camí rural. Continuem uns metres per un camí asfaltat. Abans de girar a l'esquerra per un camí de terra, indicat per un pal amb dos senyals de direcció veiem l'enllaç amb la variant del PR-CV 402 "Assegador de l'Empriu", el qual ens portarà a Vilafranca o a la Pobla del Bellestar en funció de la direcció presa.
Continuem per un camí envoltat del parets de pedra seca, el qual ja jo es transitable per a vehicles. Es trobem amb una baixada. Cruïlla de senders. Seguim al recte.

Girem a l'esquerra. Pal amb dos senyals de direcció. Enllaç amb la derivació del PR-CV 402, l qual ens portarà a Vilafranca o a la Pobla del Bellestar en funció de la direcció presa. Creuem de nou la carretera de Portell. Creuem de nou un camí asfaltat, pugem cap a dalt. Creuem un camí
Passem per davant d'un cartell del Museu Obert de la Pedra Seca. Creuem la carretera CV-15. Continuem al recte. Hi ha un pal amb dos senyals de direcció. Deixem a l'esquerra un camí que ens porta fins a l'Alberg de la Parreta. Hi ha un panell dels senders. Pujada. Fi del sender. Enllaç amb el PR-CV 1 i PR-CV 18.2.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents