Valora la ruta

SL-CV 18.2 LA POBLA DEL BELLESTAR - VILAFRANCA

Entitat promotora: Ajuntament de Vilafranca

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
9,30 km
Horari teòric:
03:05:00
Desnivell de pujada:
370 m
Desnivell de baixada:
360 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-11-1998
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0569-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • L'Alt Maestrat (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
  • Palomita (Paratge Natural Municipal)
Punts directrius:

Vilafranca - Font Nova - Trinitat - Enlace PR-CV 1 - Enlace PR-CV 1 - Canto de Peroto - Enlace PR-CV 1 - Pobla de Bellestar

Descripció:

El recorregut comença a la porta de l'ajuntament de Vilafranca, ens dirigim feia el carrer Costa dels Eres i carrer del Raval, que ens porta a l'assagador Cami Vell de Vilafranca, el seguim en direcció S.O. passant al costat de la Font Nova, una vegada passem la font girem a la dreta per l'assagador del Camí del Mas de Baix, ens porta al Peiró de la Trinitat, res més passar-ho, girem a l'esquerra i ens dirigim a l'assagador del Mas de la Marina, els seguim fins a trobar-nos amb l'encreuament del PR-CV 1, durant 550 m coincideixen les dues senderes, deixem a l'esquerra el camí que ens portaria a l'Alberg de la Parreta, continuem el camí i en el següent encreuament deixem el PR-CV 1 i girem a la dreta pel camí del Mas de Tejero i de Càndid, sense arribar a ells, seguim el nostre camí per l'assagador del Mas del Tosca de Baix, que ja no abandonem fins a arribar al nostre destí sa Pobla de Bellestar, passant al costat del vèrtex geodèsic de Canto de Peroto i enllaçant de nou amb la sendera PR-CV 1, que ja no abandonem fins al final del recorregut.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents