Valora la ruta

PR-CV 1 CULLA - VILAFRANCA DEL CID - LA POBLA DEL BELLESTAR - LA IGLESUELA DEL CID

Entitat promotora: Ajuntament de Vilafranca

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
31,80 km
Horari teòric:
10:25:00
Desnivell de pujada:
1.270 m
Desnivell de baixada:
1.090 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
5

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Culla  
Punt d'arribada:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés historicoartístic
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-01-1990
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0570-3; 0569-4; 0569-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Culla - Mas del Riu Sec - Escola del Canto - Font de la l’Om - Villafranca - Mas de les Covetes - Pi del Comunet - Font de la Formiga - Pobla de Bellestar - Rambla Sellembres - Iglesuela del Cid

Descripció:

Des de Culla ens dirigim al Mas de Vilella, on seguim la senda fins al barranc de Santa Maria, el creuem i continuem pel camí del Mal Paset fins a agafar el camí de la Vilafranca passant pel Mas del Riu Sec, a uns 400 metres creuem el Riu Sec per a pujar per l’Assagador de les Pinaroses, passem al costat de l’Escola del Cant, Mas de la Lloma del Bord i arribem a la Font de l’Om, on agafem el Camí de Vilafranca fins a arribar a Vilafranca, des d'ací seguim en direcció al Llosar, en el Km 68 de la CV-15 girem a l'esquerra per a anar a Les Fonts del Llosar, seguim per la Canyada del Llosar i el barranc de les Covetes, passem al costat del Mas de les Covetes, continuant fins al Pi del Comunet, on agafem una senda a la dreta en direcció nord que ens porta pel barranc d’Horta a la Font d’Horta, font de la Formiga, continuem pel camí del Mea de la Tosca en direcció a La Pobla del Bellestar. Continuem en direcció E per la Canyada de l'Espriu o de Sant Pere, creuem la Rambla de Sellumbres i seguim pel seu marge esquerre, fins a arribar als voltants del Molí Dolç, abandonem la rambla, per a pujar per un camí en direcció NW i endinsar-nos a la província de Terol. Entrem en l'Assagador de les Forques fins a la població de la Iglesuela del Cid pel Barri d’Ondevilla.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents