Valora la ruta

PR-CV 294 CAMI VELL DE BENASSAL A VISTABELLA (PEL MOLI DEL PAS)

Entitat promotora: Ajuntament de Benassal

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

Després de les revisions efectuades per part dels tècnics de senders, aquest sender ha sigut “condicionat” en detectar-se algunes deficiències de senyalització horitzontal (marques de pintura) i/o vertical (pals direccionals i panells informatius) o de continuïtat per a ser recorregut seguint exclusivament les senyals. Aquest fet ha sigut comunicat al promotor del sender.
Per seguretat, i mentre duren els treballs d'adequació, es recomana extremar l'atenció en el seguiment del recorregut. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut que ens transporta a uns altres temps. Arbres centenaris, vells molins, masies, paisatges i vistes excepcionals solcats per profunds barrancs que són els senyals d'identitat d'aquesta comarca.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
9,20 km
Horari teòric:
03:00:00
Desnivell de pujada:
270 m
Desnivell de baixada:
470 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
03-10-2003
Data Resolució Registre Públic:
20-02-2008
Data últim Control de Qualitat:
juliol de 2023
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0569-4; 0570-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • Alt Maestrat (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Benassal – Camí de Vilafranca - Camí del Montlleó i Vistabella - Riu Sec - Coll de les Vistes - Escola del Canto - Font de la Comuna – Riu Montlleó. Molí del Pas

Descripció:

El nostre sender comença en l'ermita de Nostra Senyora de Loreto a Benassal, al costat del cementeri. Vorejarem aquest pel costat dret en sentit de la nostra marxa per a enllaçar amb el camí de Vilafranca en el seu encreuament amb l’assagador de la Font dels Hortassos. Prendrem el desviament a l'esquerra direcció al mas de Mireta. A mig km iniciarem un descens fins al llit del riu Sec per ascendir fins al mas del Coll dels Vistes. Abandonarem la senda 200m abans d'arribar al mas per seguir per pista. En menys d'1 km tornem a abandonar la pista prenent un desviament a l'esquerra que coincideix amb l'enllaç del PR-CV 1, camí de Culla a Vilafranca. De nou per senda fins al final del nostre recorregut, passant per l’escola del Canto i descendir fins al mas del Bitxo, la font de la Comuna i finalment al llit del riu Montlleó a l'altura del molí del Pas.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents