Valora la ruta

SL-CV 18.3 LA TRINITAT

Entitat promotora: Ajuntament de Vilafranca

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
2,72 km
Horari teòric:
00:50:00
Desnivell de pujada:
160 m
Desnivell de baixada:
125 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
Sense determinar
Orientació en l'itinerari:
Sense determinar
Dificultat en el desplaçament:
Sense determinar
Esforç necessari:
Sense determinar

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Plaça de l'Església
Punt d'arribada:
Vilafranca
Informació d'interés:
Data Resolució Registre Públic:
15-11-1998
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Descripció:

Eixim de Vilafranca des de la Plaça de l'Església.
Baixem pel lateral de l'edifici antic de l'Ajuntament (actual oficina d'informació turística i ecomuseu).
Arribem a la Plaça de Baix, continuem amb forta pendent fins arribar al Barranc de la Teuleria. El creuarem per un pont i deixem a la dreta la font 'dels burros' i uns llavadors. La pista formigonada ja ha finalitatzat i comencem a pujar pel camí més ample que es dirigeix a les roques situades al dalt de tot.
Hi trobem una nova font: la font Nova.
Ens trobem amb una corba a l'esquerra. Aquest serà el camí pel qual fem la tornada. Nosaltres continuem per la dreta. Hi ha una senyal vertical que ho confirma.
Continuem pujant, amb alguna petita depressió de baixada fins arribar al Peiró de la Trinitat. A uns pocs metres ix a l'esquerra el SL-CV 18.2. Nosaltres continuem a l'esquerra. Una senyal horitzontal pot provocar certa confusió.
Continuem al recte deixant l'esquerra alguns encreuaments que hi baixen.
Arribem a una cruïlla on prenen el camí a l'esquerra de baixada. Hi ha una senyal vertical que ens dirigeix a la Estrella la qual no la prenem.
Continuem baixant fins que ens trobem a la dreta amb el camí que ens havia conduït anteriorment des del poble, el qual prenem per tornar-hi.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents