Valora la ruta

PR-CV 402 EMPRIU

Entitat promotora: Ajuntament de Vilafranca

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
16,60 km
Horari teòric:
05:05:00
Desnivell de pujada:
465 m
Desnivell de baixada:
470 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Punt d'arribada:
Etiquetes d'interés:
Sender amb interés historicoartístic
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-11-2010
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:
0569-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • L'Alt Maestrat (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Pobla del Bellestar - Baixa al riu: escales de pedra - Enllaç SL-CV 18 - Enllaç SL-CV 1 - Barranc - Peiro de Sant Pere - Generadors eòlics - Cruïlla carretera Castellfort. Enllaç PR-CV 309 - Pista. Mas de Gracia - Cruïlla carretera CV-15 - Peirò Sant Isidre - Creuament carreta Benassal - Pobla del Bellestar

Descripció:

Eixim de la Vilafranca per l'Assagador del Camí Vell de Vilafranca, fins al barranc de la Fontanella i la Canyada de la Font del Llosar, que seguim fins a la Canyada de l’Espriu o de Sant Pere, que agafem fins a la Caseta del Cabrador passant per la Font del Mes de Gràcia, des de la Caseta del Cabrador seguim la Canyada passant pel Peiró de Sant Pere , Pou de la Vila, Tossalet del pou de la Vila, La Covatina fins a arribar a la rambla de Sellumbres ,que ens porta fins a La Pobla de Sant Miquel.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Variants i derivacions

Senders coincidents