Valora la ruta

SL-CV 145 BARRANCS DE FERRANDO I LA CANYADA

Entitat promotora: Ayuntamiento de Llombai

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
1,90 km
Horari teòric:
00:35:00
Desnivell de pujada:
55 m
Desnivell de baixada:
55 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
1

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-09-2014
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0746-2

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio

  • El Tello (Paratge Natural Municipal)
Punts directrius:

Inicio - Assut de Llomai - Cruce - Canyada Reial d'Aragó - Barranc de la Canyada Reial d'Aragó - Barranc de Ferrando (enlace PR-CV 429)

Descripció:

Per a iniciar el recorregut, ens dirigirem cap a l'esquerra per una sendera fins a arribar a un camí de terra, ens desviarem a la dreta en ascens, aquest camí és una Canyada Real. Continuem per aquesta uns 400 m fins a arribar a una bifurcació que prendrem a la dreta, en descens uns 100 m veurem una senda a la nostra dreta, la qual ens portarà al llit del Barranc de la Canyada, seguint per la dreta, en sentit del curs del va riure Continuarem pel barranc fins que veure una xicoteta senda amb pendent ascendent a mà dret, descendirem aquesta senda i aconseguirem de nou el barranc, continuant en descens seguint el curs del riu.  Hi haurà un moment (a 100 metres) en el qual de nou abandonarem el llit del barranc i ens dirigim per la senda que apareix a mà dreta. Pujarem lleugerament per aquesta senda, travessant una rica zona arbrada, que posteriorment ens portarà al barranc i s'unirà al *Barranc de Ferrando, el qual creuarem i seguirem per una senda en ascens cap a l'esquerra, arribem a l'enllaç amb el PR-CV 429 Serra D' *Alédua, continuant pel mateix traçat que aquest, arribem a un punt que comencem a descendir fins a arribar a una senda en el barranc de Ferrando, continuem per aquesta fins a trobar una senda a mà dreta, abandonant el llit i arribarem al punt d'inici.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents