Valora la ruta

SL-CV 26 LES GOLES - DESEMBOCADURA DEL RIU MILLARS

Entitat promotora: Ayuntamiento de Almassora

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals. El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular amb trams comuns d'anada i tornada
Dades tècniques:
Distància:
3,70 km
Horari teòric:
01:00:00
Desnivell de pujada:
100 m
Desnivell de baixada:
100 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Platja Almassora
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-11-2001
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Castellón/Castelló
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Platja d'Almassora - Passeig Vora Riu -1ª Gola - camí a l'Alter - 2ª Gola - Encreuamnet del sender - Alqueries i camps de l'Alfer - Platja - 3ª Gola - Encreuamnet del sender - l'Alter -3ª Gola - camí de la Cossa - Mirador d'aus

Descripció:

L'itinerari comença en l'extrem sud de la platja d'Almassora, on conflueixen l'avinguda de la Mediterrània i el Passeig Vora Riu, se segueix (direcció oest) pel passeig que voreja la primera “gola”. Quan s'acaba el passeig, se segueix la mateixa (direcció sud) i gira a l'esquerra per un camí d'accés a “l´Alter”, però de seguida torna a girar a la dreta (direcció oest) i segueix un camí que envolta “l´Alter” per fora.

Primera variant: Per l'esquerra (direcció aquest), segueix el camí entre la “gola” i “l´Alter” per a després travessar entre alqueries i camps, fins a arribar a la platja. Des d'ací, seguim la línia de la costa cap a la dreta (direcció sud) i arribem a la tercera “gola” on es troba la llacuna més gran i amb més fauna. El camí remunta el va riure fins a connectar amb la segona variant.

Segona variant: Per la dreta (direcció oest), travessa l´Ater (direcció sud) per a arribar a la tercera “gola”. Se segueix per la dreta direcció nord-oest remuntant el riu fins a arribar al camí (prolongació del de la cosa, en municipi de Borriana) que uneix els dos municipis travessant el riu. Segueix a l'esquerra en direcció sud fins a arribar al mirador d'ocells.

Es pot arribar fins a la platja o tornar al punt d'inici.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents