Valora la ruta

SL-CV 51 TORRE VIGÍA CAP D´OR

Entitat promotora: Ayuntamiento de Teulada

Estat de l'homologació: Control de qualitat condicionat

0 valoracions

L'SL-CV 51 és una sendera circular que des de la platja del Portet de Moraira puja a la Torre Guaita de Cap d´Or. En el seu curt però espectacular recorregut visitarem també la Cova de la Cendra, el jaciment ibèric existent i el seu aljub alhora que gaudirem d'unes fantàstiques vistes de la costa de la comarca de la Marina Alta.

Recorregut:
Lineal
Dades tècniques:
Distància:
3,00 km
Horari teòric:
00:50:00
Desnivell de pujada:
205 m
Desnivell de baixada:
45 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
1

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-04-2004
Data Resolució Registre Públic:
22-05-2007
Data últim Control de Qualitat:
juliol de 2022
Municipi de referència:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0823-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Espais naturals protegits:

Se recomienda consultar la regulación y/o autorización para el uso de los senderos en estos espacios naturales protegidos en la web de la Conselleria de Agricultura, Desarrollo Rural, Emergencia Climática y Transición Ecológica

  • Penya-segats de la Marina (LIC - LLoc de Importància Comunitaria)
Punts directrius:

Aparcamiento Playa del Portet, Moraira - Final de la calle Puerto de Alcudia - Cova de la Cendra - Yacimiento Ibérico - Torre Vigia Cap d´Or

Descripció:

Iniciem la sendera en l'Aparcament de la platja del Portet de Moraira. Baixarem per l'avinguda del Portet i abans d'arribar a la platja girarem a la nostra esquerra per a pujar pels carrers Port Lapice, Port del Sol, Port d'Andratx i finalment pel carrer Port de Alcudia on comença la senda. Continuarem pujant per aquesta curta però empinada senda que ens porta al serral on trobem una bifurcació de senderes. Seguirem pel de l'esquerra per a baixar per unes escales que ens porten a la Cova de la Cendra. Una vegada visitada la cova tornarem a pujar a la bifurcació del serral i seguirem per la nostra esquerra vorejant els penya-segats de Els Cocons fins a trobar una altra bifurcació de senderes. Continuarem per la senda a la nostra esquerra i arribarem així al Jaciment Ibèric el qual travessem fins a arribar a la Torre Guaita de Cap d´Or.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents