Valora la ruta

SL-CV 76 SENDER DE LA CALERA

Entitat promotora: Ajuntament de Cañada

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Des de l'Ermita de la Mare de Déu del Carme recorrem tota la cadena de la Serra de la Vila en sentit SO passant pel Pic de la Creueta, fins a descendir al Camí de la Calera on girem en sentit E. (Connexió amb el PR-CV 312) Poc després de travessar el camí del Portixol, deixem per la nostra esquerra el Camí de la Calera per a prendre un altre camins que en sentit N-NE ascendeix i que hem d'abandonar per la nostra esquerra en els voltants de la Muntanya de la Mina, a la qual ascendim, passant per la bocamina d'una antiga mina de plata per a creuar el seu serral i descendir fins a l'Ermita de la Mare de Déu del Carme.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
6,90 km
Horari teòric:
02:05:00
Desnivell de pujada:
180 m
Desnivell de baixada:
180 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
2
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
2

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
05-06-2006
Data Resolució Registre Públic:
20-02-2008
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Comarca:
Província:
Alicante/Alacant
Cartografia IGN MTN25:
0820-3; 0846-1

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Ermita Mare de Déu del Carme - Pic de la Creueta - Cami De La Calera (enlace PR-CV 316) - Cruce Camí del Portixol - Muntanya de la Mina - Ermita Mare de Déu del Carme

Descripció:

Des de l'Ermita de la Mare de Déu del Carme (Panell informatiu) recorrem tota la cadena de la Serra de la Vila en sentit SO passant pel Pic de la Creueta, fins a descendir al Camí de la Calera on torcem en sentit E (Connexió amb el PR-CV 312) Poc després de travessar el camí del Portixol, deixem per la nostra esquerra el Camí de la Calera per a prendre un altre camins que en sentit N-NE ascendeix i que hem d'abandonar per la nostra esquerra en els voltants de la Muntanya de la Mina, a la qual ascendim, passant per la boca d'una antiga mina de plata per a creuar el seu serral i descendir fins a l’Ermita de la Mare de Déu del Carme.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents