Valora la ruta

SL-CV 77 SENDERO DEL BARRANCO HONDO

Entitat promotora: Ayuntamiento de Cheste

Estat de l'homologació: Control de qualitat positiu

0 valoracions

Sender circular amb poca dificultat. La major part de l'itinerari transcorre entre camps de garroferes. Senda ideal per a iniciar-se en el senderisme.

Recorregut:
Circular amb trams comuns d'anada i tornada
Dades tècniques:
Distància:
10,20 km
Horari teòric:
03:05:00
Desnivell de pujada:
240 m
Desnivell de baixada:
240 m
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
1
Orientació en l'itinerari:
2
Dificultat en el desplaçament:
2
Esforç necessari:
3

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-09-2008
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Data últim Control de Qualitat:
juliol de 2019
Municipi de referència:
Altres municipis pels quals transcorre:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:
0695-3

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Albergue de la Cácama - La Peña del Pardal - Corrales de Juan Vicente - Los Calderones - Los Visos - Albergue de la Cárcama

Descripció:

Iniciem la marxa en el alberg de la Cárcama. Cap a la dreta se segueix un camí que, posteriorment i en molt poc temps, ens porta a un encreuament, on s'uneixen les dues parts d'aquest sender, circular des d'ací. Seguim a l'esquerra  i descendim fins al barranc de la Peña del Pardal, continuem per camí en descens per a arribar a la Penya del Pardal.  Continuem per camí principal paral·lel al barranc de la Peña del Pardal, per a arribar a la zona del Feret creuant el barranc i la CV-381, seguint camí per a arribar als corrals de Juan Vicente, continuem a l’esquerra, aquest camí ens portarà a la zona anomenada els Calderones. Seguint el mateix camí arribem a la Cuesta de los Visos, camí asfaltat que, no obstant això, no ens durarà molt, en deixar-ho en el següent encreuament a esquerra. Durant diversos centenars de metres el camí descendeix per un xicotet bosc abans de desembocar en el següent encreuament, un gir brusc a dreta que ens fa ascendir novament fins a vorejar les primeres cases de la urbanització los Visos. Girem a l'esquerra ací i continuem vorejant la urbanització, alternant asfalt i terra. Just al final de la urbanització un camí sorgeix a la dreta, és el que haurem de seguir, per a continuar vorejant les cases. Posteriorment l'asfalt torna a ser present en el nostre camí, i no ens deixarà fins que creuem de nou la CV-381. Seguim rectes fins a arribar al primer encreuament que prenem, per a girar a l'esquerra i arribar a l’alberg de la Cárcama. 

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents