Valora la ruta

SL-CV 78 SENDERO DE LA MANGA

Entitat promotora: Ayuntamiento de Cheste

Estat de l'homologació: Sense controls de qualitat

0 valoracions

En l'expedient d'aquest sender no consta que s'hagen realitzat controls de qualitat en els últims anys per la qual cosa es desconeix si compleix amb les condicions òptimes de senyalització i manteniment per a ser recorregut seguint exclusivament aquestes senyals.
El/la senderista haurà de tindre en compte que amb posterioritat a la data d'homologació s'ha pogut produir un dèficit en la seua senyalització i manteniment del qual és responsable l'entitat promotora. A més, els esports de muntanya impliquen riscos derivats de la pròpia activitat i de l'entorn en el qual es realitzen, que són assumits totalment per cada esportista, per a això han de formar-se, planificar-se, equipar-se adequadament i fer un ús responsable dels senders.

Recorregut:
Circular
Dades tècniques:
Distància:
7,42 km
Horari teòric:
02:25:00
Desnivell de pujada:
Sense determinar
Desnivell de baixada:
Sense determinar
Dades MIDE:
Severitat del medi natural:
Sense determinar
Orientació en l'itinerari:
Sense determinar
Dificultat en el desplaçament:
Sense determinar
Esforç necessari:
Sense determinar

Més informació en Montaña Segura

Dificultat FEDME:
Sense determinar
Punt de partida:
Informació d'interés:
Data d'Homologació:
15-09-2008
Data Resolució Registre Públic:
20-10-2015
Municipi de referència:
Província:
Valencia/València
Cartografia IGN MTN25:

Pot descarregar-los al Catàleg de la Cartoteca del IGN

Vore altres senders d'aquest promotor:
Punts directrius:

Albergue de la Cárcama - cuesta del Yesar - Zona de Escalada - El Collado - pierna pollo - casa forestal - cuesta del Yesar - Albergue de la Cárcama

Descripció:

El sender comença en l'alberg de la Cárcama. Cap a l'esquerra seguim cap a Xest, però no per molt de temps ja que ens haurem de desviar cap a la dreta, per a seguir pel camí del Yesar. Quan baixem aquesta costa i ascendim de nou deixant arrere el barranc, un encreuament ens permet girar a esquerra o dreta, ja que és on s'uneix el tram circular. Seguim cap a l'esquerra, i als pocs metres podem girar a l'esquerra per a anar a la zona d'escalada o bé seguir de front per a continuar aquest sender. De seguida trobem un altre encreuament amb una casa en ruïnes, i és on deixem el camí per a girar a l'esquerra i prendre una àmplia senda que ens permetrà, pel vessant del barranc, ascendir fins a la casa forestal, no sense abans reprendre un camí al costat d'una xicoteta casa antiga. Ací estarem en el punt més alt, a la casa forestal, i a partir d'ací descendirem sense abandonar el camí que ens portarà, de nou, a l'encreuament en el qual podíem triar, prenent l'opció de l'esquerra. A partir d'ací retornarem pel camí ja fet al principi, per la Costa del Yesar, per a tornar fins a l'alberg de la Cárcama.

Descàrregues:

Atenció. Els terminals GPS poden fallar, les bateries es poden esgotar o se'ns pot trencar el terminal. No utilitzes exclusivament mitjans electrònics per al seguiment de les seues activitats en muntanya; estos han de ser un complement a la cartografia i la brúixola. Forma't i disfruta la muntanya.

Senders coincidents